Şakaydı gerçek oldu; karşınızda Xbox Series X buzdolabı [İzle]

0

Yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X gerçek olması için ciddi bir şaka. Yakın zamanda X Serisi buzdolabıyla karşılaştık.

Xbox Series S kardeş ile aynı güce sahip bir işlemciyle birlikte gelir ve 4K oyunlara odaklanmadığı için 120 FPS’ye kadar destekler. Bir 4 teraflop GPU taşıma. 10 GB GDDR6 RAM ama oyun geliştiricilerine 7,5 GB RAM doğrudan alan veren konsol 1440p oyunculuk hedefliyor ve 512 GB SSD Kullanılmış. Konsolda Işın izleme Desteğin olduğu da unutulmamalıdır. S Serisi, Xbox One X’e göre CPU tarafında 4 kat, GPU tarafında 3 kat daha güçlüdür.

Her biri 3,8 GHz hızında çalışan konsol sekiz çekirdekli 7 nm AMD Zen 2 işlemci adanmış ve toplam 12 teraflop AMD RNDA 2 GPU, grafik kartına yüklenmiştir. 16 GB GDDR6 Çok yüksek hız sunan bellek kullanan konsol (şirketler için 13,5 GB) 1 TB özel boyut NVME SSD depolama ünitesi var. 4K UHD Blu-Ray optik sürücü Arkaya takılan 1 TB harici kart ile barındıran ve dahili depolaması artırılabilen konsol, inanılmaz ışık / gölge detayları sunuyor. Işın izleme Ayrıca desteği var ve ses konusunda ciddi özellikleriyle yollarda.



143
OYUN BILGILERI 4 yıl önce eklendi
YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?