Assassin’s Creed Valhalla’dan İskandinav İnancını ve Mitolojisini Anlatan Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

0

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla’dan yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. 3 dakikalık video, Assassin’s Creed Valhalla’nın hikayesinin temelini oluşturan İskandinav mitolojisinden bahsediyor.

Geliştirici firması Ubisoft önümüzdeki ay piyasaya sürülecek Assassin’s Creed Valhalla’ya Şimdiye kadar oyunla ilgili birçok ayrıntıyı hayranlarıyla paylaştı ve hatta oyun videolarını hayranlarıyla paylaştı. Assassin’s Creed, Valhalla’nın hikayesinde yeni bir videoda yer alacak. İskandinav inanç ve mitoloji tarif edilmektedir.

Assassin’s Creed Valhalla’nın Hikaye Yönetmeni Darby McDevitt, yaklaşık 3 dakika uzunluğundaki bu videoda., Assassin’s Creed Valhalla, eski Avrupa’nın Pagan dinlerinden modern Hıristiyanlığa geçiş döneminde geçen Vikinglerin dini ve yaşam tarzı İzleyiciye detaylı olarak aktarır.

(Değil: YouTube’un altyazı seçeneklerinden Türkçe’yi seçerek videoyu Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.)

İskandinav mitolojisi ve Vikinglerle ilgileniyorsanız ve onların tarihlerini ve inançlarını daha önce araştırdıysanız, bu videoda anlatılanların çoğunu zaten biliyor olabilirsiniz. Ancak, yayınlanan video Vikingler hakkında pek bir şey bilmeyenler içindir. oyuna aşina değil için genel bilgi verir. Bu sayede oyuncular hikayeyi daha iyi anlayarak oyundan daha fazla keyif alabilirler.

Etkileyici görseller ve nefes kesici atmosferlerle donatılmış Assassin’s Creed Valhalla; Oyun istasyonu 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Google Stadia platformlar için 10 Kasım 2020 oynanabilir olacak. Buraya bağlantıya tıklayarak Epik Oyunlar sayfasında oyun hakkında daha fazla bilgi edinin ve oyunu satın alın.



156
OYUN BILGILERI 4 yıl önce eklendi
YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?