Yıllarca Kimsenin Bilmediği Oyun Among Us, Nasıl Bir Anda Başarılı Oldu?

0

Bazı oyunlar unutulmaya mahkumdur. 2018’de çıkış yapan Aramızda uzun süredir durum böyleydi. 2020’nin son aylarına kadar bir kararlılık sonucu gelecek. Twitch yayıncıları sayesinde başlayan Aramızda çılgınlığının ardında oyun dünyasına ilgi duyan herkesi memnun edecek bir hikaye yatıyor.

Uzaydaki görevleri sırasında aralarında hain bulmaya çalışan birkaç astronotu anlatmak AramızdaBirkaç yıl önce piyasaya sürüldüğünde, çevrimiçi çok oyunculu modu bile yoktu. Aslında, oyun ilk başta PC’de bile olmayacaktı. Aramızda Oyun tasarımcısı Marcus Bromander’e göre, geliştirici şirket Innerllsloth sınırlı kaynaklarla pazarlama başarısızlığı durumundaydı.

2018’de sessizce yayınlanan Aramızda, Innersloth tarafından düzenli olarak geliştirilmektedir. Çalışanlar, oyunda anında 10 bin kullanıcıyı gördüklerinde bile mutlu olacak bir konumdaydı ki bu zaten hedefleri değildi. Üstelik böyle bir bütçeleri bile yoktu. Şimdi kaseti biraz daha geri sarıyoruz ve Aramızdaki hikayeyi anlatıyoruz.

mafya partisi oyunu

Aramızdaoyunun tasarımcılarından Amy Liu’ya göre 80’lerin parti oyunu. Mafyaİlham aldı. Mafya oyunu aslında ülkemizde Vampir Köylüsü olarak biliniyor. Aramızda, takımın plan oyunu ancak 2018’de ilk kez piyasaya sürüldüğünde 1 harita ve mobil tabanlı yerel ağ oyunu Öyle olması gerekiyordu. Yani oyunun ana amacı çoğumuzun Vampir-Köylü o bilir Kurt adam Mobil ve yerel ağda arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunun versiyonu olacaktı.

aramızda geliştiriciler

aramızda yılbaşı etkinliği



203
OYUN BILGILERI 4 yıl önce eklendi
YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?